Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
dió
Vásárhelyi terapeuta: ezeket együk és igyuk, hogy egészségesek és energikusak legyünk ősszel
Kapu Mártival, alternatív terápiák szakértőjével életmód rovatunkban ezúttal arról beszélgettünk, az ősz beálltával milyen ételekkel, italokkal erősíthetjük immunrendszerünket, őrizhetjük meg egészségünket, és mit tehetünk a hűvös- borongós napokon, hogy lelkünk is jól legyen a testünk mellett.
Vásárhelyi néprajzkutató: hatalmas zajt kellett csapni karácsonykor a vásárhelyi tanyavilágban régen
Ezen a napon csengővel, korsókkal, edényekkel szaladgáltak körbe minden helyiséghez, a padlástól az ólakig, mindenhová, és fél percig zajongtak ezekkel az eszközökkel, a férfiak pedig ostort csattogtattak. Hogy miért?
Batáta, azaz édesburgonya, ami nem is burgonya, de imádni fogjuk!
Cikksorozatunk utolsó állomásához érkeztünk, ez alkalommal a batátát, azaz az édesburgonyát tesszük nagyító alá mint változatos, finom, nagyon egészséges és pénztárcabarát alapanyagot, amivel bátran villanthatunk az ünnepi asztalon is, de amelyet érdemes az étkezési szokásainkba bevenni.