Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
benczur sándor
2022. december 22. 11:30 - 3 perc
Így készíti a vásárhelyi mestercukrász a bejglit! Lessük el a trükkjeit és villantsunk az ünnepi asztalon!
Talán majdnem minden háziasszony rémálma ilyentájt, hogy kireped a bejgli. Margarin, zsír, vagy vaj a legjobb a tésztába? És a tölteléket hogyan dobhatom fel? Minden kérdésre itt a válasz Benczur Sándortól, a Marcipán Cukrászda mestercukrászától.
bejgli marcipán cukrászda benczur sándor karácsonyi sütemény diós bejgli vaj karácsonyi receptek mákos bejgli bejgli tésztája ünnepi sütemények aszalt szilva beigli zsír élesztős tészta kirepedt bejgli mitől márványos a bejgli trükkök bejgli tökéletes bejgli bejgi recept maragarin bejgli elkészítése mákos töltelék receptek karácsony narancshéj bejgli készítés trükkök