Mennyei finomságokkal kedveskedett Bihacsy László mesterszakács a Szenteste szolgálatot teljesítő mentőseinknek
Az ünnepek alatt is vannak, akik nem pihennek. Ilyenek a vásárhelyi mentősök is, akiket Bihacsy László mesterszakács már többedik alkalommal lepett meg karácsonykor ünnepi menüvel. Töltött karaj és húsleves alkotta többek között a finom vacsorát, amit délután 3 órakor el is juttattak a vásárhelyi mentőállomásra.
„Nem akartunk idén hagyományos menüt készíteni, töltött káposztát majdnem mindenki eszik ilyenkor. Így esett a választásunk egy sok zöldséges darált húsos levesre, valamint májjal, tojással, hagymával és darált hússal töltött, göngyölt sertéskarajra, amit baconbe csavartunk és így sütöttük meg, a köret pedig párolt lila káposzta és krumplipüré volt, ezzel meg is szerettük volna köszönni nekik, hogy ma is értünk dolgoznak, Szentestén” – részletezte a vásárhelyi mesterszakács, aki nem először jótékonykodik ilyentájt.
Hozzátette, üdítőket is vittek mindennapi hőseinknek, akik az ünnepet bent töltik és folyamatosan készenlétben állnak értünk.
Emellett Benczur Sándor, a Marcipán cukrászda mestercukrásza is összeállított idén is egy süteményestálat, hogy ezzel édesítse meg az estéjét és fejezze ki köszönetét az értünk dolgozóknak.