quotescamera408D8217-1508-42F1-8C7C-9B81D4D48B57BF2C6754-57F9-416E-81DD-671EE8AD8D71DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D2DD13BF45-FD0E-4F5E-BCB8-EE0968EEB4D292333EC4-7DF2-4B9F-A7BF-114B75EE0347chevron_thin_rightchevron-downchevron-firstchevron-lastchevron-leftchevron-nextchevron-prevchevron-right582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FD582A3CB2-04DA-4E39-837D-58C0907011FDchevron-upA659D4DE-32ED-45A3-A6C5-A48FFE2B488D75140C12-4E5F-4759-9FD3-4300BCD98B0CB69DB86E-0DDE-4383-BD92-653067C2563303A7445C-E555-4556-9278-5815BF71C9AF16DD793C-5D61-45BF-AFAF-6DE315DB19D01A6A983E-3DA3-4A07-ACA8-60B780BA8F5Bsearch-bigD9E58768-0281-47D1-8191-45C7CE673AF893DB4080-7C8D-467D-8E27-6ECB71C8D144C6DE3A5E-B153-4D9B-9D7B-F226C80BCB9A1D118CCB-65D4-4236-8317-A87D534DDCA8001646AA-7655-4585-ADCC-738ED6F09280
2023. 02. 06. hétfő
  -  Dóra, Dorottya
Vásárhely

Hegedűs Lajos: botrányosra sikeredett a Tarjáni Olvasókör felújítása (videó)

2022. december 01.

A Tarjáni Olvasókör tiszteletbeli elnöke megdöbbentő videón mutatta be, hogy milyen végeredményt hozott az önkormányzat által közel 22 millió forintból végrehajtott “korszerűsítés”.

Botrányosra sikeredett a Sutu felújítása – állítja a Tarjáni Olvasókör tiszteletbeli elnöke. Márki-Zay Péter polgármester múlt héten nagy csinnadrattával adta át a közel 22 millió forintból “korszerűsített” épületet, ám Hegedűs Lajos úgy véli, bőven akadnak hibák és hiányosságok a kivitelezésben. Mindezt megdöbbentő videóban mutatta be.

“Pótolhatatlan kárt szenvedett az épület” – hangzik el a videóban Hegedűs Lajostól, az olvasókör tiszteletbeli elnökétől.

Kilógó, nem tudni mire való vezetékkötegek “színesítik” a belső részeket, létrehoztak egy pelenkázót is a korábban két személyes női WC-t szétverve. “A pelenkázóra nagy szükség volt, valóban” – jegyezte meg ironikusan Hegedűs Lajos, majd hozzátette: az olvasókörbe nem babákkal járnak, javarészt idősek, idősebbek, de ha mégis szükséges lett volna pelenkázni, számos asztal állt erre rendelkezésre korábban.

A belső rész jelenleg már 3 helyen ázik be, mert leszedték a villámhárítót – helyére másik nem került) és ezzel tetőcserepeket is szétvertek, amit szintén nem állítottak helyre. Ennek köszönhetően most 3 helyen is beázik az épület…

A belső udvarban egy mozgáskorlátozott parkolót alakítottak ki, kapaszkodjanak meg, elhelyezve mellé egy közlekedési táblát… ez utóbbi is felesleges lépés és pénzköltés volt, de a parkoló kialakítása miatt felverték a szép régi burkolatot, és bár még ez a legkevesebb, annyira kókány munkát végeztek az aszfaltozásnál, hogy egy szakaszra már nem jutott belőle, na de hátha nem törik ki egy kerekesszékes kereke ha erre szeretne közlekedni…

Íme a megdöbbentő videó, amelyet IDE kattintva megtekinthet.