Gombás palacsintabatyu
Hozzávalók:
10-12 kész palacsinta
20-25 dkg gomba
2 főtt tojás
reszelt sajt
só
feketebors
petrezselyem
tejföl
olaj
Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, kicsire vágjuk, majd olajon megdinszteljük. Sóval, őrölt borssal ízesítjük. Ha elfőtte a levét, a petrezselymet beletesszük, majd még melegen belereszeljük (nagyobb lyukú reszelőn) a főtt tojásokat. Kevés reszelt sajtot is teszünk bele.
A palacsintákat 1-2 evőkanálnyi gombás töltelékkel megtöltjük, és batyukat hajtogatunk belőlük. A batyukat tepsire rendezzük (amelyet nagyon kicsit megolajozhatunk). A palacsintákra kevés tejfölt teszünk, és reszelt sajttal megszórjuk. Sütőben átsütjük.